Nemook Trading B.V. is de overkoepelende organisatie van drie webshops. Luchtkussengigant.nl, Verpakgigant.nl, Dealsgigant.nl & Coexzakken.nl Daarnaast zijn veel van onze producten terug te vinden op Amazon, Bol & Ebay.

Nemook Trading B.V. verkoopt verpakkingsmaterialen online en B2B. Hierbij specialiseert Luchtkussengigant.nl zich op één type product, Verpakgigant.nl daarentegen op het totaalplaatje qua verpakkingsmaterialen. 

Door het rechtstreeks inkopen van producten bij internationale leveranciers kan Nemook scherpe prijzen garanderen.

Luchtkussengigant is opgericht in 2015 en is een van de grootste webshops handelend in luchtkussenenveloppen en noppenfolie. Onze producten worden voornamelijk gebruikt voor het veilig verzenden van producten. De rollen noppenfolie worden veel gebruikt voor verhuizingen. 

Dealsgigant is een online webshop opgericht in 2013 waarmee er via verschillen verkoopplatformen zoals Bol, Amazon en Ebay overstock producten en merkartikelen worden verkocht. Het doel hiervan is om de klanten de beste producten tegen de scherpste tarieven te leveren. 

Coexzakken is een webshop gestart in 2019 gericht op de verkoop van coex verzendzakken. In de coexzakken kunnen kleding of andere goederen worden verzonden zonder te beschadigen en zonder dat de vervoerder ziet wat er in de verpakking zit. Ideaal dus! 

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik bestel al een aantal jaar bij luchtkussengigant en dat bevalt erg goed. prijzen zijn juist, kwaliteit is erg goed en (grote aantallen) worden altijd op tijd geleverd.

 

Magnas 

Product zonder schade ontvangen.

Boek besteld voor mijn vrouw haar verjaardag. Erg snel geleverd en zonder schade ontvangen. Erg blij mee en een boek van goede kwaliteit. Bedankt voor de geweldige service.

 

Dirk

Fijne service

Na het stellen van mijn vragen waren mijn onduidelijkheden meteen weg en kon ik met de hulp van de werknemers de juiste bestelling plaatsen. Ik ben erg blij met de hulp. Vriendelijke en geduldige service erg fijn!

 

Gerda