Over Nemook Trading B.V.

Nemook Trading B.V. is opgericht in 2013 door twee oud-klasgenoten en heeft zich sindsdien gefocust op het uitwerken van E-commerce concepten. De meest bekende hiervan is DozenMagazijn welke in samenwerking met Nic. Oud Direct Mail en DM Productions (het latere MyParcel) is uitgebouwd tot een solide verpakkingsleverancier in de Benelux. Door de verkoop van DozenMagazijn in 2015 is Nemook zich gaan focussen op andere markten en hieruit zijn Luchtkussengigant & Mibandje.nl onstaan.

Deze webshops hebben beide een sterke focus op 1 productgroep of merk en hier proberen wij dan ook in te excelleren. Door gestage groei in 2016, door middel van het uitbreiden van ons reseller netwerk, is gekozen om het team uit te breiden met twee nieuwe investeerders waardoor er een grotere slagkracht is ontstaan. 

Eind 2017 is mibandje omgezet naar ons nieuwe platform Dealsgigant.nl. Hierin komt ons aanbod van Bol, Amazon en Ebay samen en worden alle orders netjes via 1 kanaal verwerkt en afgehandeld met onze logistieke partners. Daarnaast is ons aanbod sterk gaan stijgen door de toevoeging van overstock van gerenommeerde merken zoals Lacie, Pioneer, Philips en Parrot. 

Naast de vaste webshops verzorgt Nemook ook het e-commerce management voor meerdere webwinkels zoals Wijn uit de Kelder in Uithoorn en Smitveld uit Heemskerk.

Momenteel bestaat ons team uit 4 gedreven collega’s en hebben wij bijna altijd plek voor een leergierige stagiaire die kennis wil opdoen binnen een e-commerce onderneming. 

Mocht je interesse hebben om stage te lopen bij Nemook Trading BV kijk dan snel op onze vacature pagina.